Samen trappen we kanker de wereld uit

Webshop

In onze webshop bestel je jouw Haagse Hoed Challenge wielershirt. En nog veel meer items om jouw kledingsetje compleet te maken.

Als je je hebt ingeschreven kan je jouw kortingscode gebruiken om jouw GRATIS shirt te bestellen.

In de webshop bestel je jouw Haagse Hoed Challenge fietskleding.

Levertijd

Eind juli ’24 sluit de webshop en worden alle bestellingen van de voorliggende periode verwerkt. Vanaf dat moment geldt een levertijd van ongeveer 6 weken voor bestellingen die thuisbezorgd worden. Zodra jouw bestelling gereed is, wordt deze naar het door jouw opgegeven verzendadres verzonden of kun je deze voorafgaand aan de Haagse Hoed Challenge (afhankelijk van jouw gekozen verzendoptie).

Haagse hoed deelnemershirt

Bij de bevestiging van jouw inschrijving krijg je een kortingscode toegestuurd om (gratis) het Haagse Hoed deelnemers shirt te bestellen. Gebruik deze kortingscode bij het afrekenen van de inhoud van jouw winkelmandje .

Twee opties voor verzending

Wil je jouw bestelling thuisgestuurd krijgen? Dan hoef je verder niets te doen en betaal je bij het afrekenen € 7,49 PostNL verzendkosten.

Wil je jouw bestelling ophalen bij de registratiebalie van de Haagse Hoed Challenge op zondag 8 september? Maak dan bij het afrekenen gebruik van kortingscode: HH-GEENVERZENDKOSTEN. Door het toepassen van deze kortingscode betaal je geen verzendkosten en kun je jouw bestelling ophalen bij de organisatie voorafgaand aan het evenement

Speciaal voor jou

Haagse Hoed kleding kan alleen worden besteld via deze webshop. Een bestelling is dus een opdracht voor productie en kan niet geruild worden. U ontvangt van ons een bestelbevestiging per email. Na verwerking van uw order en wanneer deze verzendklaar is, wordt u via email geïnformeerd over de verzending. De opbrengsten van jouw bestelling van extra unieke Haagse Hoed kledingitems gaat rechtstreeks naar het goede doel.

Maten

Wil je weten welke maat je moet nemen? Hou er rekening mee dat de fiets- en hardloopkleding over het algemeen vrij klein of anders gezegd ‘aansluitend’ valt. Als je twijfelt over de maat adviseren we altijd om een maatje groter te nemen. Je kunt er uiteraard voor kiezen de juiste maat af te leiden van je huidige fietskleding. Op de website staan tevens maattabellen. Die kun je uiteraard ook gebruiken om zo jouw juiste maat te kiezen. CYCLIQUE heeft een zogenaamde Europese maatvoering. Dat betekent dat de kledingmaten in veel gevallen te vergelijken zijn met de normale kleding.

Dit evenement wordt georganiseerd door

Stichting Haagse Hoed Challenge
Tijgeroog 3
2719VE Zoetermeer
KVK 74089978
info@haagsehoedchallenge.nl

Communicatie & website door: @Klantenfabriek.nl

Bestuur:

Ed de Kievit - Voorzitter
Marty Groen in 't Woud - Secretaris & Penningmeester
Hans de Jong - Algemene zaken
Dick van Kerpel - Parcoursbouwer
Deelnemersvoorwaarden