Over ons

Verhalen. Over kanker. Over fietsen.

Over de dingen die het leven de moeite waard maken.
Al onze ambassadeurs hebben hun eigen verhaal.
Soms ontroerend. Soms grappig. Altijd betrokken.

Het bestuur van de Stichting Haagse Hoed Challenge

Ed de Kievit

Voorzitter

“Toen in het jaar 2000 een van mijn fietsmaten zijn zus verloor aan borstkanker was het besluit snel genomen om als groep aan de Ride for the Roses mee te doen. De verbondenheid die ik daar voelde heeft ervoor gezorgd dat ik besloot een veel actievere rol te gaan spelen.

Ik daag iedereen uit om vooral na te denken waarom je WEL mee gaat doen aan de Haagse Hoed Challenge  in plaats van te zoeken naar excuses om dat niet te doen.”

Marty Groen in’t Woud

Secretaris

De gezamenlijke kracht die ik heb ervaren tijdens de Alp d’Huzes in 2010, heeft mij doen besluiten me in te blijven zetten om fondsen te werven om het kankeronderzoek mogelijk te blijven maken.

Na een aantal gevechten met deze ziekte van dichtbij te hebben meegemaakt, heb ik diepe bewondering en ben vol respect voor iedereen die het gevecht met kanker aangaat. Ik ben ook overtuigd geraakt dat het onderzoek naar betere behandelingen niet mag stoppen.

Dick van Kerpel

ROute en veiligheid

“Mijn wieleropleiding is gestart bij de wielervereniging de Spartaan, daar heb alle categorieën doorlopen, van B adspirant t/m Amateur, ik stopte met de wedstrijdsport in 1975. Ik had het niet willen missen, het heeft mij veel gebracht, wat betreft karakter.

Na het stoppen met de wedstrijdsport ben ik in de wielersport actief gebleven in verscheidene functies van ploegleider en bestuurslid, en dan vooral om routes te maken en in overleg met verschillende instanties, een veiligheidsplan op te stellen.”

De ambassadeurs van de Haagse Hoed Challenge

De deelnemers

Iedereen kan meedoen. Alleen, met vrienden en/of collega’s. Voel je een ochtend een echte prof en draag bij aan het onderzoek om Samen Kanker Kansloos te maken in Den Haag. Draag het unieke Haagse Hoed Challenge wielershirt met trots om ook na 10 september te kunnen uitdragen dat je hebt meegedaan aan dit unieke evenement.

We zijn daarnaast altijd op zoek naar sponsoren die ons evenement willen en kunnen ondersteunen

 

Dit evenement wordt georganiseerd door

Stichting Haagse Hoed Challenge
Tijgeroog 3
2719VE Zoetermeer
KVK 74089978
info@haagsehoedchallenge.nl
+31 6 14355001

Communicatie & website door: @Klantenfabriek.nl

Bestuur:

Ed de Kievit - Voorzitter
Marty Groen in 't Woud - Secretaris & Penningmeester
Hans de Jong - Algemene zaken
Dick van Kerpel - Parcoursbouwer
Deelnemersvoorwaarden