Stap met een bedrijfs- / vriendenteam op de fiets voor kankeronderzoek

De Haagsche Hoed Challenge is een 24 uurs fietstocht door kenmerkend Den Haag met als doel om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Daniel den Hoed Fonds die wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut mogelijk maakt.

Joop Zoetemelk (foto links, fotograaf: Cor Vos) en Sjaak Bral (foto rechts) zijn beiden ambassadeur van de Haagse Hoed Challenge.

 

Fiets mee voor kankeronderzoek

De Haagse Hoed heeft als misse: Maak kanker Kansloos!

Tijdens het evenement halen wij met elkaar zoveel mogelijk donaties op voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

 

De doelbesteding
Fiets mee voor een fantastisch fietsevenement

Fiets mee met een unieke tocht dwars door het centrum van Den Haag. Kom onder politiebegeleiding op plekken waarje niet eerder kwam.

 

 

 

Bekijk waar wij langskomen
Fiets mee voor teambuilding


Tijdens de Haagse Hoed Challenge word je 24 uur als team uitgedaagd om door weer en wind te rijden.

Deelnemers vinden vooral de saamhorigheid heel belangrijk.

 

 

Lees meer over hun ervaringen

Tour van 80
De Haagse Hoed Challenge werkt samen met ambassadeurs die zich inzetten voor het fietsen tegen kanker. Zij doen allen mee aan de theatervoorstelling ‘Tour van 80’ welke plaatsvindt op zondag 5 september 2021. Meer informatie over de ambassadeurs vind je in het smoelenboek, en meer informatie over de Tour van '80 vind je hier.

Je kunt je team hier aanmelden voor de Haagse Hoed Challenge 2021

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 50.000 (0%)
Bekijk alle

Kan je niet meedoen aan de Haagse Hoed Challenge, maar wil je wel bijdragen? Geweldig! Steun één van de teams of deelnemers. Klik hierboven op 'Bekijk alle deelnemers' en vindt de persoon die je wilt steunen met een donatie.

Bekijk alle

Nieuwe website

12-07-2021 | 13:41 Met trots presenteren wij de vernieuwde website voor de Haagse Hoed Challenge.  Op deze website vind je nu niet alleen alles over het unieke Haagse event, maar faciliteren wij ook deelnemers en donateurs om zo makkelijk mogelijk het goede doel te steunen.  Binnenkort vind je hier al het laatste nieuws over de Haagse Hoed Challenge 2021.  
Lees meer