Van der Velde Verhuizingen

Uw verhuizing in vertrouwde handen. Laat ons samen met u uw verhuizing bespreken, dan kunt u er vanuit gaan dat uw verhuizing volledig naar wens en juist uitgevoerd wordt.

door het samenwerkingsverband met Mondial Movers verhuist Van der Velde ’t Veentje u naar alle uithoeken in de wereld.

Healthy People

Healthy People verrast graag. We brengen speciale smaken, bijzondere vruchten en nieuwe producten in de markt. We willen voor onze consumenten lekkere producten produceren die ook nog eens een bron vormen van goede voedingsstoffen. En dat allemaal 100% natuurlijk!

Weighpack

With more than 40 years of experience in the fastener industry, we can assure you of the fact, that in case you decide to purchase a machine at Weighpack, not only do you get the latest technology and state of the art equipment, but also the experience of handling numerous different parts on one single packing system.

Team Intro

Intro brengt mensen en werk bij elkaar. Temt de papieren tijger. Zorgt voor het geld. Dat doen wij al heel lang en vinden wij leuk.

Onze wortels stevig in de uitzendbranche. Maar wij doen meer. Bekende en minder bekende oplossingen. Speciaal voor jou. Staffing. Payrolling. Contracting. Training. Specialistische Flexpools.

HALO

Je bent altijd in de sportzaal of op het sportveld te vinden. Je weet dat bewegen belangrijk is. Het houdt je gezond, fit en sterk. Maar niet iedereen beleeft plezier aan sport. Welvaartsaandoeningen als obesitas, hart- en vaatziekten steken de kop op. Daar weet jij wel raad mee! Want jij bent een kei in motiveren. Je haalt mensen gemakkelijk over de streep. Van het organiseren van sportactiviteiten gaat je hart sneller kloppen. 

Robert vd Zwan Makelaardij

Robert van der Zwan NVM Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen NVM. Wij zijn gevestigd aan de Statenlaan 143 (hoek Doornstraat) in Den Haag. Kortom bij ons kunt u terecht voor een betrouwbaar en deskundig advies en een persoonlijke begeleiding bij uw aan- en/of verkoopopdracht.

BMW_BMTN_Logo.jpg

BMW Club

Motorbegeleidingsteam

Het is bijna vanzelfsprekend dat bij grote evenementen de veiligheid van de deelnemers en bezoekers een top prioriteit is en dat, zeker bij dynamisch regelen van het verkeer, een professioneel team van motorrijdende verkeersregelaars vele voordelen heeft.

Mooi Jong

Kindercoachpraktijk Mooi Jong biedt hulp aan kinderen en jongeren die niet mee kunnen komen op school of het op sociaal en emotioneel gebied moeilijk hebben. Met gediplomeerde ervaren coaches en trainers maken wij samen met u en uw kind een passend programma. Wij doen er alles aan om uw kind weerbaarder en gelukkiger door het leven te laten gaan. 

logo-zonder - De Rijk Magazijninrichting

De Rijk magazijninrichting

Met 50 jaar ervaring weet De Rijk Magazijninrichting BV als geen ander wat u nodig heeft om uw magazijn- of opslagruimte efficiënt in te richten.

WK Transplant

Ten behoeve van orgaantransplantaties draagt WKTransplant vanaf 2007 zorg voor verantwoord transport en logistiek.
De operationele uitvoering vindt plaats in opdracht van de Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS)
De (inter) nationale regie is in handen van EuroTransplant en OrgaanCentrum NTS.

Service Telefoon Centrale

Al meer dan vijftig jaar is de Service Telefoon Centrale de betrouwbare partner voor vele bedrijven, instellingen en organisaties.

Kort samengevat bieden wij 24 uur per dag de beste bereikbaarheid en kunnen wij ondersteuning geven in elke branche.

Onze missie? Wij willen niet de grootste worden maar wel de beste zijn.

KBcom

KBcom_logo.jpg

De huidige business unit portofoonverhuur / portofoons huren, richt zich in hoofdzaak op evenementen, festivals en andere tijdelijke gebruikers. Het portofoonverkeer wordt voor u in goede banen geleid. Voor deze groepen is het interessanter om de mobilofoon of de portofoon te huren, dan dat men investeert in kwalitatief dure gebruiksgoederen.

PractiTrain

The PractiTrain approach

You don’t learn swimming by just observing how others swim. 

So, in our view, learning must be pragmatic and focussed on implementation of training content. In our approach, we want to incorporate training into the daily work of (y)our participants as much as possible. Learning on the job

ABN AMRO bedient retail, private banking en corporate banking klanten met een primaire focus op Nederland en met selectieve activiteiten in het buitenland. In Nederland wordt klanten een uitgebreid en compleet pakket aan producten en diensten aangeboden via omni-distributiekanalen waaronder geavanceerde mobiele applicaties en internetbankieren. 

ABN AMRO

Logo SV Land RGB hires.jpg

SV Land - Specialisten Sociale Zekerheid

SV Land is met haar specialistische kennis en ervaring op het gebied van sociale zekerheidswetgeving en verzuim uniek in Nederland. SV Land ondersteunt bedrijven en overheid in de vorm van advisering, het verzorgen van opleidingen, het uitvoeren van besparingsprojecten, handhaving en het op tijdelijke basis inzetten van specialisten. Voor elke vraag bieden wij u te allen tijde een oplossing op maat.

RZ DOE gr pos_ KLEUR 4c.jpg

DÖHLER

Döhler is one of the world’s leading producers, marketers and suppliers of natural ingredients, ingredient systems and integrated solutions for the food and beverage industry.

Using nature and innovative technologies as our starting point, we always go one step further to create real added value for customers and consumers.

This standard is reflected in our promise: 
We bring ideas to life.

Cor Jansen Catering

CorJansen_catering_logo2.jpg

Catering Cor Jansen is uw cateringpartner bij u thuis, op uw kantoor of op locatie. Ons ervaren team verzorgt uw feest, borrel, bedrijfsevenement, of bijzondere gebeurtenis tot in de culinaire puntjes. Al meer dan 30 jaar is catering ons vak en koken onze passie. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen. Zo zetten wij uw ideeën om in een smaakvol culinair feest!

MULLER FFL LOGO ALG.jpg

Müller Fresh Food Logistics

Onze medewerkers staan elke dag voor u klaar. Wij verzorgen de distributie van diverse gekoelde en diepgevroren levensmiddelen binnen Europa. Dagelijks leveren wij aan alle distributiecentra van retailers, groothandels, foodservice en industrie.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Logo TankJongeneeltotal2014.jpg
01da374a2402165e2f638b48918f72800ea44b36

Wij kiezen bewust voor uitgebreide service stations. In een markt waar onbemande tankstations steeds meer aanwezig zijn, zijn wij niet vies van ambitie en steken graag ons nek uit voor onze klanten. Daarom komen wij graag met nieuwe services om je zo goed mogelijk van dienst te zijn!

logo.jpg

JUMBO Scheveningen

"Jumbo is sterk in vers, dat ziet u terug in onze winkel. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over bereiding of houdbaarheid. En mist u een product in het assortiment? Laat het ons weten, dan doen we ons best om het voor u te bestellen. Ook voor uw bloemen kunt u terecht bij ons op de bloemenafdeling."