De challenge

De ronde van Den Haag

Een unieke ronde door kenmerkend Den Haag. Begeleid door professionele motorbegeleiders rijden we langs de volgende kenmerkende Haagse bezienswaardigheden.

Datum: 8 september 2024

Locatie: Audi Wittebrug

Ontvangst: 9:00 uur

Start 10:00 uur

Finish: +/- 14:00 uur

Vanaf de start bij onze partner Wittebrug rijden over de Hoornbrug Den Haag in. We passeren het Zuiderpark met de Haagse sportcampus om vervolgens de Schilderswijk in te rijden en in de binnenstad Haagse Harry te ontmoeten.

Na de binnenstad rijden we over de Golden Earring brug om vervolgens langs het Vredespaleis Madurodam aan te doen. We vervolgen de route langs de Scheveningse gevangenis en het nationaal monument “het Oranjehotel” om daarna recht voor ons het Kurhaus te zien opdoemen. Door de Scheveningse haven en de Sportlaan maken we onze ronde af om er vervolgens nog een ronde aan vast te knopen.

De typisch Haagse bezienswaardigheden op de route

Informatie voor deelnemers

Deelname aan de Haagse Hoed Challenge is een mooie ervaring, een mooie vorm van teambuilding, en draagt bij aan wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Als deelnemer betaal je 50 euro. Alle deelnemers ontvangen hiervoor o.a. het unieke Haagse Hoed Challenge shirt (winkelwaarde € 69).

Tegen betaling kunnen deelnemers ook nog extra Haagse Hoed Challenge merchandise bestellen.

De kenmerkende elementen van de Haagse Hoed Bedrijven Challenge:

  • We rijden in 1 peloton van maximaal 250 deelnemers.
  • Alle deelnemers rijden in het Haagse Hoed Challenge wielershirt.
  • We rijden twee ronden van ca 40km onder begeleiding van gecertificeerde motorbegeleiders van het BMW motorbegeleidingsteam over een parcours door kenmerkend Den Haag.
  • Het peloton staat onder leiding van voorrijders en wegkapiteins. De voorrijders bepalen samen met de verkeersbegeleider op de motor de snelheid van het peloton. De wegkapiteins zijn verantwoordelijk voor het gedrag van de deelnemers in het peloton.
  • Het tempo van het peloton ligt op ca 28km/h.
  • Op de startlocatie bij Wittebrug wordt voor de start koffie en thee aangeboden. Tevens is hier technische ondersteuning aanwezig.
  • Bij een lekke band zal de renner zelf zijn band moeten plakken en vervolgens op eigen gelegenheid het parcours moeten vervolgen
  • Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Financiële afhandeling

Inschrijven en betalen kan rechtstreeks via de site.

Informatie voor sponsoren

Het kan zijn dat je dit wel een goed initiatief vindt. Dat je best geld wilt doneren, maar niet mee wilt rijden. Dat je ook wel wil laten zien dat je betrokken bent.

Meldt dan jouw bedrijf, vereniging of jezelf aan als sponsor. We nemen dan graag contact met je op hoe je ons het best kunt ondersteunen.

Druk op de knop en we nemen a.s.a.p. contact met je op.

De ambassadeurs van de Haagse Hoed Challenge

Dit evenement wordt georganiseerd door

Stichting Haagse Hoed Challenge
Tijgeroog 3
2719VE Zoetermeer
KVK 74089978
info@haagsehoedchallenge.nl
+31 6 14355001

Communicatie & website door: @Klantenfabriek.nl

Bestuur:

Ed de Kievit - Voorzitter
Marty Groen in 't Woud - Secretaris & Penningmeester
Hans de Jong - Algemene zaken
Dick van Kerpel - Parcoursbouwer
Deelnemersvoorwaarden